ENGLISH VERSION
Барај
Почетна Награди Мое катче Кошничка Помош Зачлени се
ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР Е-300
цена: 45 ден/0,73 €
ПЕРМЕНЕНТ МАРКЕР Е-300 3/1
цена: 45 ден/0,73 €
ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР Е-330
цена: 43 ден/0,70 €
ОПТИЧКО БЕЖИЧНО ГЛУВЧЕ
цена: 544 ден/8,85 €
Urban
цена: 610 ден/9,93 €
Tarik
цена: 1661 ден/27,03 €
Tarik
цена: 882 ден/14,35 €
Ранец за лаптоп 15.6''
цена: 3593 ден/58,47 €
Несесер
цена: 198 ден/3,22 €
Торба за на рамо
цена: 142 ден/2,31 €
Tess
цена: 280 ден/4,56 €
IDEAL AP15
цена: 21810 ден/354,92 €
РЕГИСТРАТОР КАШИРАН
цена: 110 ден/1,79 €
SOLEMATE FOOTREST
цена: 2160 ден/35,15 €
ПОДЛОГА ЗА ТАБЛЕТ
цена: 965 ден/15,70 €
МАУС ПАД
цена: 346 ден/5,63 €
ОДМАРАЧ ЗА ГРБ
цена: 2550 ден/41,50 €
ActiVita Pod+
цена: 5028 ден/81,82 €
Texas Multi
цена: 8305 ден/135,15 €
ЧАСОВНИК
цена: 352 ден/5,73 €
Магнетен часовник
цена: 261 ден/4,25 €
КАСА ЗА ПАРИ
цена: 130 ден/2,12 €
СТРЕС ТОПЧЕ
цена: 75 ден/1,22 €
МАУС ПАД ПЕЧАТЕН
цена: 130 ден/2,12 €
Тефтер со калкулатор
цена: 295 ден/4,80 €
КАСА ЗА ПАРИ, OSWALD
цена: 106 ден/1,72 €
ДРЖАЧ ЗА ТАШНА
цена: 137 ден/2,23 €
АНТИ СТРЕС СЛАГАЛКА
цена: 73 ден/1,19 €
Канцелариски сет
цена: 135 ден/2,20 €
Power bank 2000 mah
цена: 425 ден/6,92 €
USB 8GB
цена: 346 ден/5,63 €
Роковник Dablin
цена: 200 ден/3,25 €
Роковник Fera
цена: 720 ден/11,72 €
РОКОВНИК
цена: 333 ден/5,42 €
ELEPHANT
цена: 515 ден/8,38 €
DANDELION
цена: 550 ден/8,95 €
Тетратка со пенкало ЕКО
цена: 145 ден/2,36 €
IGO
цена: 19 ден/0,31 €
INES
цена: 19 ден/0,31 €
MAYON
цена: 17 ден/0,28 €
SILVET
цена: 32 ден/0,52 €
AF
цена: 19 ден/0,31 €
FROSTI
цена: 13 ден/0,21 €
ARCHIE
цена: 25 ден/0,41 €
Хемиско пенкало SILTER
цена: 30 ден/0,49 €
ТРОДЕЛЕН КАЛЕНДАР МАЛ
цена: 40 ден/0,65 €
Сет декорации 1/7
цена: 160 ден/2,60 €
Декорација 1/1
цена: 70 ден/1,14 €
Сет од 5 декорации
цена: 60 ден/0,98 €
Декорација кукличка
цена: 155 ден/2,52 €
Стаклен лампион
цена: 250 ден/4,07 €
Кутија за вино
цена: 205 ден/3,34 €
Декорација снешко
цена: 70 ден/1,14 €
Декорации 1/4
цена: 100 ден/1,63 €
Регистратори, Папки, Разделници
Производи од хартија
Канцелариска Галантерија
Kомпјутерска галантерија
Производи за паковање,архивирање и етикетирање
Пенкала, моливи, маркери
Промотивни производи
Торби и ранци
Калкулатори
Рибони, тонери, кертриџи
Хефталици, хефт иглици, дупчалки
Плутани, бели табли, инфо табли, рамки за постери
Машини за укоричување со спирала
Апарати и фолии за пластифицирање, беџови, клипси
Ножеви за хартија
Поништувачи на хартија
Прочистувачи на воздух
Графоскопи и проекциони платна
Машини за бигување и перфорирање
Средства за хигиена
Детски програм

ПРЕБАРУВАЊЕ
цена - од: до:   ден
КЛЕВЕР-МК
тел:
+389 2 3298698;
+389 2 3298699


факс:
+389 2 3298698;
+389 2 3298699

Skype контакт: klever.mk
Кориснички услуги:    Кошничка    |    Помош
За нас:    Контакт    |    English

Наведените попусти важат само за нарачки направени преку веб сајтот.
Сите цени се изразени во ДЕН и ЕУР со пресметан ДДВ.
КЛЕВЕР-МК ©2010 All rights reserved

Developed by Nextsense